Wat betekent 'quote' in marketing? (2023) - Communicatie (2024)

Het is gebruikelijk om in ons dagelijks leven marketingelementen tegen te komen. Of het nu in onze ontbijtbeker, in onze werkagenda of zelfs in ons mobiele telefoonhoesje is.

Deze motiverende boodschappen of typische zelfhulpzinnen zitten vol met wat we in marketing kennen als ‘citaten’, dat wil zeggen gemarkeerde woorden in de tekst die het algemene idee van de tekst omvatten. Op zo'n manier dat we, alleen al door ze te lezen, de boodschap kennen die dat element of schrift ons wil overbrengen.

Als je meer wilt weten over dit concept, lees dan verder. InCommunicatiewij vertellen het je!

Inhoudsopgave

Wat betekent 'quote' in marketing?

Het woord'citaat'in marketing, in een anglicisme dat daar vroeger naar verweescitaten of berichtfragment binnen een bepaalde e-mail, aangehaald als referentie om een ​​antwoord te sturen. Dat wil zeggen dat een citaat het deel van het bericht is dat op zo’n manier wordt geciteerd dat de ontvanger het onderwerp herkent waarnaar wordt verwezen en dat de belangrijkste focus van het gesprek is.

Citaat is eenelement binnen de boodschap dat in enkele woorden het onderwerp dat wordt besproken bepaalt en specificeert. Normaal gesproken is het een woord dat tussen aanhalingstekens, in een groter formaat of met een andere kleur uit de rest van de tekst wordt gemarkeerd.

Citaten dienen over het algemeen meer dan alleen maar een idee in een paar woorden samen te vattencontextualiseren of versterken, hoewel ze ook als een louter informatieve boodschap kunnen verschijnen.

Ze worden normaal gesproken gebruikt om het fragment van een e-mailbericht te benoemen dat als referentie wordt gebruikt om een ​​antwoord te sturen, zodat de ontvanger het onderwerp herkent waarnaar wordt verwezen.

Tips voor het publiceren van offertes op sociale netwerken

 • Noem de auteur ervan.Wanneer het gepubliceerde citaat niet van jou is, is het noodzakelijk om de auteur te noemen die het heeft gemaakt. We moeten niet proberen inhoud toe te eigenen die niet echt van ons is. Bovendien, als de auteur van het gepubliceerde citaat bekend is, kan dit het bedrijf of individu helpen een grotere geloofwaardigheid en waarde uit de inhoud te halen.
 • Geen misbruik van de las quotes.Hoewel het waar is dat dit soort inhoud de aandacht van gebruikers trekt, kan misbruik ervan het profiel zodanig overbelasten dat het een gevoel van 'te veel tekst' veroorzaakt.
 • Denk na over het publiek dat je gaat aanspreken.Onderzoek welke onderwerpen interessant zijn voor jouw publiek, op deze manier zullen de quotes succesvoller zijn.

Wat is verkooppromotie?

DePromotieHet is een reeks tools en strategieën die zijn geïntegreerd in het marketingplan en die erop gericht zijn de consument eenbeloningvoor de aankoop van een bepaald product of een bepaalde dienst op korte termijn, wat een specifieke verkoopprikkel oplevert. Het gaat om het publiceren van een nieuw product of variaties op de kwaliteit of prijs van een bestaand product of dienst.

Het publiek is degene die de doelstellingen van elke promotieactie bepaalt. Dit moet zich aanpassen aan de mogelijkheden van het aangebodene en van daaruit de redenen voor de onmiddellijke verkoop genereren. De doelstellingen van de promotie zijn onderverdeeld in twee grote categorieën:

 • Consumentendoelen: is wat er naar verwachting in klantsegmenten wordt bereikt met de implementatie van verkooppromotie: verkoop bevorderen in kritieke tijden of recessie, verkoop van gevestigde producten stimuleren, nieuwe markten of zakelijke niches aantrekken, de verkoop van producten in stadia van achteruitgang verhogen, publiciteit geven veranderingen in bestaande producten, hulp in de productlanceringsfase.
 • Doelen voor handelaren: in dit geval praten we over wat er wordt verwacht tussen handelaren en distributeurs bij de ontwikkeling van het verkooppromotieplan: het verkrijgen van de initiële distributie van de producten, het vergroten van het verkeer en de doorstroming in het bedrijf, het aanmoedigen van deelname aan promoties door de consument, het vergroten van het aantal en omvang van de bestellingen.

Soorten promoties

Er zijn verschillende soorten promoties, afhankelijk van de doelstellingen die we willen bereiken. Hiervan benadrukken we het volgende:

 • Prijs promotie: bestaat uit een tijdelijke prijsverlaging van het product of de dienst.
 • Promotie in hoeveelheid: bestaat uit het op de markt brengen van een extra hoeveelheid van een product tegen dezelfde prijs. Bijvoorbeeld 3×2 (neem drie producten en betaal er slechts twee), cadeaus, etc.
 • Promotie in de after-sales service: nieuwe aanbiedingen of speciale kortingen voor een tweede aankoop. Bijvoorbeeld 15% korting op uw volgende aankoop.
 • Promotie in duur: bestaat uit het onderhouden van een duurzame relatie met klanten, het aanbieden van kortingen en betere dienstverlening om klanten trouw te houden.

Andere promoties: gratis productmonsters, wedstrijden of sweepstakes, displays op verkooppunten, productdemonstraties, enz.

Belang van verkooppromotie:

Promotie is belangrijk om de volgende redenen:

 • Helpt de aandacht te trekken- Help potentiële klanten uw producten in een nieuw licht te zien en zorg dat nieuwe klanten geïnteresseerd raken in deze producten.
 • Benadrukt het nut van het product:Het helpt klanten de behoefte aan een product of dienst te voelen, waardoor ze in leads worden omgezet.
 • Stimuleert de vraag naar nieuwe producten:Het helpt bedrijven nieuwe regio's of sectoren te bestrijken door potentiële klanten aan te moedigen hun product te proberen.
 • Helpt uw ​​product te differentiëren
 • Verbetert de prestaties van het verkoopteam: maakt het product aantrekkelijker door middel van kortingen, uitverkoop en tentoonstellingen.
 • In het laagseizoen neemt de vraag toe: vooral voor producten met een seizoensgebonden vraag helpt de promotie door middel van kortingen de aankoop ervan in het laagseizoen aan te moedigen.

Promotie via e-mailmarketing

Hijemail reclameHet verzendt e-mails naar een contactendatabase, zoals uw potentiële klanten. Het wordt beschouwd als een digitale communicatiestrategie en is een direct marketingkanaal

Een e-mailmarketingcampagne bestaat uit het verzenden van een communicatie in de vorm van een nieuwsbrief, commerciële aanbieding, promotie, enz. per e-mail met de bedoeling ons product/dienst gelijktijdig aan te bieden aan een specifieke groep contacten, met name klanten en partners. E-mailmarketingcampagnes worden gebruikt om speciale aanbiedingen, nieuwe productlanceringen, branding en downloadbare inhoud zoals e-boeken en webinars te promoten. Een campagne kan bestaan ​​uit meerdere e-mails, tussen de 3 en 10, die gedurende een bepaalde periode worden verzonden.

De conversie van een e-mailcampagne is veel hoger dan op sociale netwerken en daarom is het een hulpmiddel dat veel wordt gebruikt door marketingexperts.

Sommige van dedoelenvan e-mailmarketing zijn wat we hieronder gaan zien:

 • Acquisitie van nieuwe klanten- U kunt snel een groot aantal gebruikers rechtstreeks bereiken, met een gepersonaliseerde boodschap. De eerste stap bij het verzenden van een e-mail is het verkrijgen van een leadbase waarnaar we onze communicatie kunnen sturen. Om dit te kunnen doen moeten we contacten krijgen die interesse tonen in onze producten of die interesses hebben die sterk lijken op de onze. Om dit te bereiken zijn er veel wervingsstrategieën, zoals: het creëren van kwaliteitsinhoud en een informatieve nieuwsbrief, promoties en wedstrijden voor abonnees, acties op sociale netwerken, het maken van tutorials, cursussen en e-boeken, onder andere.
 • Loyaliteit: via welkomstmails, nieuwsbrief met nieuws, tevredenheidsonderzoeken, product- of dienstaanbiedingen op basis van eerdere aankopen, exclusieve promoties en kortingen voor klanten, seizoensgebonden verzendingen.

Voordelen die e-mailmarketing u kan bieden:

 • Maakt directe communicatie mogelijk:biedt de mogelijkheid om rechtstreeks met uw publiek te spreken, waardoor een verbinding ontstaat die de ontvanger een gevoel van voorkeur geeft.
 • Bevordert cross-selling.
 • Het is toegankelijk:Met e-mail kunt u een breed scala aan doelgroepen bereiken tegen relatief lage kosten in vergelijking met andere kanalen, waardoor u duurzame relaties met uw (potentiële) klanten kunt opbouwen.
 • Hiermee kunt u herinneringen verzenden: zodat de klant nooit het bestaan ​​van een bepaald product of hetzelfde merk vergeet.
 • Directheid: het is een uitstekend kanaal om nieuws en promoties direct en op het moment dat het nodig is aan te kondigen.
 • Massale verzendingo: E-mails kunnen naar een groot aantal ontvangers worden verzonden.
 • Lage kosten en hoog rendement op investering:De hoogste kosten zitten in het opzetten van een gekwalificeerde contactendatabase. Zodra deze initiële investering is gedaan, beschikken we over een rechtstreeks communicatiemiddel met onze klanten tegen zeer lage kosten.
 • Volgen en meten:maakt een zeer hoge mate van meting van resultaten en analyse van ROI mogelijk.

Communicatie, ons digitale marketing- en communicatiebureau

Wij zijn een agentschapdigitale marketing en reclamedat actief is in Madrid en dat we al 14 jaar de digitale aanwezigheid van onze klanten verbeteren. Wij zijn experts inoptimaliserenal uw kanalen in een gemeenschappelijke strategie om conversies te realiseren met het minste aantal impacts en klikken. Wij helpen u de problemen van uw bedrijf op te lossen door middel van verschillende marketingtechnieken, om uw merk op de beste manier te promoten en te positioneren.

Onder de diensten die wij aanbieden vallen de volgende op:

 • Email reclame:Overweeg e-mailmarketing om meer leads en verkopen te genereren. Wij kennen uw doelgroep en lanceren e-mailmarketingcampagnes om mensen ertoe te bewegen zich aan te melden voor uw nieuwsbrief. Het belangrijkste doel van e-mails is het verstrekken van nuttige informatie en het leveren van waardevolle inhoud.
 • Gemeenschapsmanagement: bij Comunicare analyseren we doelgroepen, concurrenten en alle factoren die van invloed zijn op de effectiviteit van inhoud. We stellen verbeteringen voor en dwingen gemeenschappen te groeien via onze socialemediastrategieën: we analyseren en plannen inhoud voor elk van de sociale netwerken, we plannen en programmeren een inhoudsplan op maat; We voeren verspreidingstests uit om het plan te voltooien op basis van gegevens via een reeks tests om te bepalen welke inhoud ons helpt elk van de doelstellingen sneller te bereiken; meting, monitoring en analyse in realtime door Google Data Studio, stellen we u een statistiekpaneel in Data Studio ter beschikking waarmee u alle campagneresultaten met één klik kunt beheren.
 • SEM-positionering: We streven naar resultaten op de korte termijn, waarbij we het rendement op de investeringen in reclame maximaliseren. Voor hen passen we ons aan de behoeften van onze klanten aan, die behoefte hebben aan conversies en hun aanwezigheid op internet willen vergroten. Met onze strategieën in Google Ads en sociale netwerken zullen we onze doelstellingen kunnen bereiken. Daarnaast gebruiken we de juiste trefwoorden en creëren we advertenties die voldoen aan de eisen van de zoekmachines, die aantrekkelijk en opvallend zijn, zodat de gebruiker ze kan zien. Op deze manier kunnen we het verkeer naar de website van het klantbedrijf vergroten.
 • Digitale reclame: Ons team stelt digitale strategieën op met als hoofddoel het vergroten van de positionering van de verschillende merken waarmee we werken. Bij Comunicare testen, analyseren, stellen we campagnes voor en delen we de meting in realtime met u. Om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt in uw advertentiestrategie, analyseren we klanten, markten, concurrenten en platforms, meten we de resultaten van de eerste tests en stellen we ons plan voor; We optimaliseren zoveel mogelijk om het succes van de campagne te garanderen; We meten, monitoren en analyseren diepgaand alle gerelateerde KPI's. We stellen u in realtime een dashboard met statistieken ter beschikking om de campagne van zeer dichtbij te volgen. We proberen magische reclame te maken, onze klanten leggen ons hun behoeften uit en de boodschap die ze willen overbrengen en we geven de beste professionals de leiding en we streven ernaar de resultaten te bereiken en ervoor te zorgen dat ze superieur zijn aan wat werd verwacht.

Andere reclame- en digitale marketingbureaus die u kunt vertrouwen zijn de volgende

Onder de reclame- en digitale marketingbureaus die u moet kennen, benadrukken wij het volgende:

 • MerkMedia: is een reclame- en digitaal marketingbureau in Sevilla, met meer dan 15 jaar ervaring in de sector. In elke sector beschikt zij over gespecialiseerde professionals. Het biedt een breed scala aan diensten zoals marketingstrategieën, digitale marketing, webdesign, beheert de communicatie en public relations van uw bedrijf, produceert programma's en contentontwikkeling voor uw communicatiecampagne, evenementen en stelt een mediaplan op.
 • Zakelijk: is een digitaal marketingbureau gevestigd in Sevilla en Madrid. Marketingautomatisering, inbound marketing, SEO-positionering, online adverteren, sociale netwerken, webontwikkeling en online winkelspecialisten.
 • Hol: is een bureau gespecialiseerd in digitale marketing, gevestigd in Córdoba. Ze hebben professionals die gespecialiseerd zijn in SEO/SEM-webpositionering, sociale media, webontwikkeling en ontwerp.

 • Kreatief werk: reclamebureau in Madrid. Het biedt gepersonaliseerde webontwerp- en lay-outdiensten voor uw bedrijf, SEO-positioneringsstrategieën, Google Ads-campagnes om uw kortetermijndoelstellingen te bereiken, campagnes op sociale netwerken, strategieën om uw merk op sociale netwerken te positioneren, grafisch ontwerp, e-mailmarketing, videobewerking en fotografie, mediacommunicatie en app-ontwikkeling. Ze bieden hun klanten een gepersonaliseerde service aangepast aan de behoeften van elk bedrijf om de geplande doelstellingen efficiënt te bereiken.

 • opnieuw verdelen: is een ingenieurs- en digitaal marketingbureau gespecialiseerd in het genereren van online bedrijven, gevestigd in Ourense, A Coruña, Madrid, Mexico City en Londen. Het voert diensten uit zoals: app-ontwikkeling, SEO en ASO, e-commerce-ontwikkeling, digitale analyse, contentstrategie, marktplaatsen, online adverteren en webontwikkeling.
 • Starenlared:digitaal marketingbureau gevestigd in Sevilla sinds 2011. Onder de diensten die het aanbiedt, benadrukken we het volgende: communitymanager, 360° digitale marketing, contentmarketing, mailing, APP-webontwikkeling, SEO/SEM-positionering en online winkelontwerp.
 • AlGenio:digitaal marketingbureau gespecialiseerd in adverteren op Google Ads, SEO-positionering, webontwikkeling en -ontwerp, Amazon Adversiting, Web Analytics, social media management en contentmarketing. Combineer verschillende diensten om op maat gemaakte strategieën te creëren met als doel gekwalificeerd verkeer aan te trekken, gebruikers om te zetten in klanten en klantloyaliteit op te bouwen. Het heeft zijn hoofdkantoor in Sevilla.

 • Talent: is een online marketingbureau in Madrid. Hun projecten vallen op door hun creativiteit, bekendheid en effectiviteit. Het heeft een groep professionals die gespecialiseerd zijn in online marketingdiensten en webontwikkeling, waaronder: digitale resultaatmarketing, e-commerce, SEO-positionering, reclame en zoekmachinemarketing (SEM), sociale netwerken en technologische ontwikkelingen.

Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet om onze te raadplegenbloggen, vindt u alles wat u moet weten, u kunt ook rechtstreeks gepersonaliseerde vragen aan onze professionals stellen, zodat u in de beste handen bent. We zullen op je wachten!

Wat betekent 'quote' in marketing? (2023) - Communicatie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 5589

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.