Rangschikking van de 10 beste boksers aller tijden (2024)

doorGabino a

Boksen is momenteel een discipline die in bijna elke hoek van de wereld wordt beoefend en daarmee bereikten sommige boksers belangrijke prestaties gedurende hun hele carrière als atleten van dit gebied, waardoor hun namen hoog en zelfs werden geïntegreerd in de geschiedenis van het boksen.

Voordat we beginnen met het onthullen van de namen van de 10 beste boksers in de geschiedenis van deze discipline, leggen we in samenvattende woorden uit waar deze sport uit bestaat.

Het is een gevecht waarin kracht wordt gebruikt tussen twee concurrenten, met behulp van andere vaardigheden zoals snelheid, wil en weerstand als handblaas (die correct moeten worden beschermd door speciale bokshandschoenen).

HijboksenHet kan worden beschouwd als een van de disciplines die tegenwoordig een van de best betaalde op algemeen niveau is, naast het moeilijkheidsniveau is vrij hoog.

Zelfs deamateurboxHet maakt deel uit van sporten om te concurreren op de Olympische Spelen, evenals een eindeloze competities internationaal om de beste boksers ter wereld te meten.

Om die reden is het dat veel mensen ernaar streven deel uit te maken van deze sport;Meestal proberen ze uitstekende boksers te zijn en dat worden voorbeelden om van andere personen te volgen.Daarom geven we u de namen van de 10 beste boksers aller tijden.

De beste boksers aller tijden

Zonder een specifieke volgorde onthullen we de namen van de boksers die worden beschouwd als een van de belangrijkste in de geschiedenis van het boksen.

Sugar Ray Robinson

Sugar Ray Robinson wordt door velen beschouwd als de beste bokser aller tijden.Hij was een atleet met veel facetten, bewonderd en gerespecteerd door velen.

Geboren op 3 mei 1921 en een inwoner van Georgia, ging hij voor het eerst om 15 uur omhoog in een ring in New York en liet zijn echte naam Walker Smith Jr. af om Sugar Ray Robinson te bellen.

Lees trucs die kunnen worden gebruikt om uw discipline buiten de training te verbeteren

In zijn gouden jaren als bokser werd hij door Weegschaal beschouwd als de beste ter wereld in Weegschaal en behaalde hij een record van 175 overwinningen, waarvan ten minste 108 het resulteerde voor knock -out.

Hij kondigde zijn pensionering aan na 201 botsingen en een van de grootste vaardigheden die deze bokser onthouden, zijn zijn brutale slagen naast die ijzeren kaak die hem ertoe bracht nooit door een tegenstander te worden uitgeschakeld.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (1)

Mohamed Ali

Van de jaren zestig tot 1981 werd de Muhammad Ali Boxer -race begrepen.Van alles wat op het punt staat over dit personage te zeggen, is het dat zijn passage zonder twijfel een prachtige herinnering achterliet voor de geschiedenis van deze discipline.

Hij was een bokser die de emotie van het publiek optilde bij elke boksontmoeting, daarnaast kunnen we daarnaast niet missen dat een van zijn gevechten tot vandaag tot de meest iconische werd vastgelegd.

Met slechts een figuur van 5 verliezen in zijn carrière, bereikte deze ongeslagen jager van zijn tijd een record van 56 overwinningen waaronder 37 werden verkregen door knock -out.

Aan de andere kant won Ali naast het zijn van een bokser die zijn volgelingen zeer dierbaar was, het respect van het grote publiek door een mensenrechtenverdediger te zijn.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (2)

Joe Louis

Deze specifieke bokser bereikte een prestatie van 66 overwinningen van botsingen waarvan hij 52 triomfen behaalde voor knock -out en slechts 3 verloren wedstrijden.Louis werd ook genoemd als de "man die Hitler versloeg" en dat laat zien dat voor Amerikanen deze bokser een icoon van de Amerikaanse natie was.

De belangrijkste reden om het hart van Amerikaanse burgers te winnen, naast een buitengewone boksatleet, is het omdat hun gevechten bijna altijd een internationaal sociaal en politiek motief hebben gebracht voor de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Boksen lezen: wat is het?

Wanneer een atleet de liefde, bewondering en respect van zijn collega's, rivalen en fans wint, is het mogelijk dat zijn geheugen een geweldige voetafdruk achterlaat in de geschiedenis van elke discipline, en in dit geval wordt Joe Louis beschouwd als de beste boksers in Alle keren.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (3)

Henry Armstrong

Van deze bokser is het eerste wat we zullen benadrukken dat zijn prestatie de eerste is die de overwinning behaalt van 03 gelijktijdige wereldkampioenschappen, die zijn: pen-, licht- en weltergewicht.Daarom is het duidelijk waarom het tot vandaag tot de beste boksers behoort.

Dit is de voldoende reden voor Armstrong om de groep boksers binnen te gaan die hun stempel hebben gedrukt in die discipline.Het aantal overwinningen in totaal is 151 en wint 101 per knock -out.Slechts 21 gevechten verloren hen.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (4)

Mike Tyson

Het populariteitsniveau van Tyson ligt misschien onder Muhammad Ali.Het is een van de boksers waarvan de naam bijna wereldwijd wordt herkend.De populariteit is te danken aan de ongelooflijke prestaties als boksatleet: 44 triomfen per knock -out van 50 gevechten in totaal.Hij had slechts 6 gevechten die eindigden in de nederlaag.

Tyson in zijn bokser (1985y 2005) werd de tijd als het beste beschouwd om alle rivalen te verslaan waarmee hij geconfronteerd werd.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (5)

Rocky Marciano

Rocky Marciano is de bokser die in de geschiedenis van deze sport naar beneden ging omdat hij de eerste en unieke was om de titel van wereld zwaargewichten te nemen die zijn pensioen aankondigde en als een ongeslagen jager bleef.

De figuur van zijn vechtrecords 49 overwinningen waaronder 43 werden achtergelaten door knock -out en natuurlijk zonder enige nederlaag.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (6)

Jack Dempsey

Dempsey verzekerde zijn positie onder de beste boksers aller tijden en hun populariteit in de Verenigde Staten groeide als een schuim tot de meest vermakelijke en brute fans die door boksen werden aangeboden.

Lees de 10 beste UFC -gevechten in de afgelopen jaren

Jack Dempsey registreerde 51 overwinningen door knock -out van een totaal van 66 gevechten gewonnen, de nederlagen waren in totaal 6 gevechten.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (7)

Julio César Chávez

Deze bokser registreerde een cijfer van 86 overwinningen per knock -out van in totaal 107 gevechten gewonnen, terwijl 6 eindigden in nederlagen.Chávez bleef van 1985 tot 2005 in de discipline en 10 jaar als bokser was ongeslagen.

Zijn voetafdruk in de geschiedenis van de beste boksers werd opgeslagen toen hij de belangrijkste jagers was die Mexico heeft gegeven.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (8)

Willie Pep

Pep's vaardigheden en technieken veroorzaakten verbazing tijdens hun vechttijd, omdat het een jager is met snelle bewegingen die hem hielpen de top van het succes in het boksen te bereiken.

PEP heeft in totaal 229 gevechten gewonnen, 65 bereikt door knock -out en in totaal 11 verliezen.Van 1940 tot 1966 was het een aanzienlijke goede tijd voor zijn nalatenschap om te blijven als een van de 10 beste boksers aller tijden.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (9)

Jack Johnson

De grootste prestatie van Johnson bereikte het als de eerste Afrikaanse -Amerikaan die de overwinning van de wereldkampioen van zwaargewichten behaalde.

Van 1898 tot 1938 veroverde hij het publiek voor zijn charisma naast altijd vernedering van zijn rivalen door hem niet toe te staan ​​hem uit te schakelen.Johnson verloor slechts 13 gevechten, won in totaal 73 wedstrijden en dat cijfer, 40 belandden in Victoria door knock -out.

Ranking de los 10mejores boxeadores de todos los tiempos (10)

Ten slotte is dit onze lijst met de beste boksers aller tijden en het is duidelijk dat elk ongelooflijke prestaties heeft bereikt.U kunt ons achterlaten in de reacties die volgens uw mening het beste van alles is.

Verwant

Rangschikking van de 10 beste boksers aller tijden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5717

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.